A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Boros programok

Borfesztivál a város tetején, avagy kiváló Magyar borok, Budapest egyik legimpozánsabb helyszínén.

4 nap, több mint 200 kiállító.

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató, és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A történelmi helyszín lélegzetelállító panorámája, a csodálatos hazai és külföldi borok, a kiállítók elhivatottsága, az izgalmas szakmai és kulturális programok, valamint a közönség nyitottsága egyaránt hozzájárulnak a fesztivál évről-évre növekvő jó híréhez. A siker egyik legfontosabb kulcsa a folyamatos fejlődés, ezért minden évben arra törekszünk, hogy mindig kicsit többet és azt egyre jobban valósítsuk meg.


A budavári borfesztivál mondhatni az egyik, ha nem a legkedvesebb helyszíneink, illetve fesztiváljaink közé tartozik. Nem csak maga a hely panorámája miliője, de a számos kiállító barát, régi és új vendégeinkkel való találkozás mind-mind hozzátesz, hogy méltán érdemelje ki a fesztivál az ország legjobb boros fesztiválja címet.
Ha nem is kezdetektől de igen csak az elejétől pincészetünkkel évről évre találkozhattok a Budavár  valamelyik lélegzetelállító teraszán. Ez idén sem lesz máshogy. A megszokott helyen, az Oroszlános Udvarban található Villányi korzó közepén a 130-as faházban találkozhatok majd velünk illetve borainkkal.
Ez az a fesztivál, ahol olyan tételek is dugóhúzó alá kerülnek, amiket csak nagyritkán vagy még egyáltalán nem kóstolt a nagyközönség. 

Villányi korzó 130-as stand!


#villanyiakvagyunk  -  mindezt azt jelenti, hogy nagy figyelmet fordítunk a közösségre . Így a rengeteg tétel közül érdemes kiemelni  a Villányi Franc, mint Villány zászlósborát, illetve az tavalyi évben debütált új és fiatalos közösségi bort a REDY-t.


Helyszín: Budavári Palota

Időpont: 2019. szeptember 5-8.

Jegyinformáció: itt!

Helyszín és nyitva tartás: ide kattintva!

 


 

Ajánlataink

„Csodálatos Magyarország!”

Pihenjen nyugodt, vidéki környezetben, ismerje meg a Villányi borvidék rejtett szépségeit, finomságait és élvezze a...

Márton napi Vigadalom 2019

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Budavári Borfesztivál 2019

Borfesztivál a város tetején, avagy kiváló Magyar borok, Budapest egyik legimpozánsabb helyszínén. 4 nap, több mint...

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás