A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Hírek

Immáron negyed évszádos jubileumát ünnepli a 25. Budavári Borfesztivál. Az impozáns helyszín, a kitelepülő borászatok által képviselt minőség, és a vendégkör mind mind közrejátszott, hogy ezt a rendezvényt jogosan nevezzük a borfesztiválok borfesztiváljának.  Az ország legelegánsabb és legigényesebb fesztiválján már pincészetünk is több mint 20 éve jelen van.

A Villányi Borvidék már a kezdetek óta igyekszik össze fogásban jelen lenni a rendezvényen. Éveken keresztül a Nyugati Romkert adott otthont Villánynak, de immáron két éve az Oroszlános Udvarba igyekszünk egy kis Villányt csempészni.  Az egységes arculat a Villányi Franc egységes kommunikációja mind azt jelenti hogy: #villanyiakvagyunk
Az idei évben a 144.-es standon szeretnénk bemutatni a szortimentünket és újdonságainkat.

Az Oroszlános Udvar mellett számos helyen találkozhatsz borainkkal, így többek közt a Taste of Hungary, a BorPár, és a Spar standján is jelen leszünk.


Taste of Hungary

A Taste of Hungary egy különleges program, különleges borokkal, melynek célja szigorúan válogatott borokon keresztül megmutatni Magyarország legfontosabb szőlőfajtáit és borstílusait. A program elsősorban – de nem kizárólag – külföldi látogatóinkat szeretné bevezetni a magyar borok szépségeibe, de örömét lelheti benne mindenki, aki támpontokat szeretne a Borfesztivál forgatagában, vagy egyszerűen csak a legjobbak közül is a legjobbakat kóstolná. A tartalmi válogatás mellett a minőséget is biztosítani kellett, hiszen ez egy elit szelekció, amely méltán képviseli az adott kategóriát. Ezért csak olyan borokat válogattunk be Magyarország legszebb borai közé, melyek az elmúlt években érmes eredményt értek el a VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A VinAgora hazánk legnagyobb borversenye, és Közép-Európa egyetlen olyan megmérettetése, melynek működését a legfontosabb nemzetközi szakmai szervezetek (VinoFed, OIV) felügyelik és hitelesítik.
Örömünkre szolgál, hogy a Villányi Franc Válogatás 2011 képviseli a Villányi Francokat a  Tast of Hungary-ban!

További infó a Tast of Hungary-ról itt találsz!


Vince Pop Up Webstore

A VinCE 2016 hoz hasonlóan itt is jelen lesz a Pop UP Webstore ahol a Taste of Hungary illetve a Vince tesztjein kiemelkedően szereplő borok lesznek elérhetőek, a borfesztivál ideje alatt.

További infót itt találsz!


Pár BorPár

Játékos szakmai kóstoló minden nap a Budapest Borfesztiválon
2014-ben gondoltunk egy nagyot, és létrehoztunk egy izgalmas, játékos, mégis szakmai finomságokat megmutató programot, ami nem csak „borprofiknak” szól, mégis profi ismereteket közvetít interaktív módon. A program kezdetben csak az első két napon volt elérhető, de a nagy sikerre tekintettel, idén először a fesztivál teljes ideje alatt élvezhető lesz!
Mi pontosan a Pár Borpár program?
A programban résztvevő pincészetek előre meghirdetett borpárokat kínálnak a vendégeknek kóstolásra standjuknál. A pár két tagját egymás mellett, összehasonlítva kóstolva, konkrét íz-élményeken át tapasztalhatjuk meg olyan jellemzőit a boroknak, mint a hordós érlelés, az évjárat, a termőterület, vagy épp az érlelési idő.
Pincészetünk standján mi másra helyeznénk a hangsúlyt, mint a Villányi Franc-okra.
Gyertek és keressétek nálunk is a BorPár-t!


További BorPárokat és részletes infókat itt találtok!

 

Spar Címkeverseny

Idei évben is meredezésre került a Cégér borcímke tervező pályázata SPAR támogatásával. Pincészetünk ebben is sikeresen részt vett, méghozzá egy újdonsággal. A hamarosan debütáló Gere Zsolt sorozat egyik nagyáruházi sorozatáshoz terveztek címkét a pályázó grafikusok.
A nyertes pályázatot és a hozzá tartozó bort megkóstolhatjátok a SPÁR standján!

 

 

A fesztivál részletes programját itt találja!

A jegyinformációk és nyitvatartás!

A rendezvényről bővebben a www.aborfesztival.hu -n olvashatsz.

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben