A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Programajánlatok

Húsvét után egy héttel, valódi kánaán lesz a hétvége a boros körökben. Az ország számos pontján, rengeteg boros program közül válogathatnak az érdeklődők.

 

Kezdjük is mindjárt egy Budapesti helyszínnel:


Kékfrankos Április Nagykóstoló

A Kékfrankos Április a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító program, amelyben e sokszínű szőlőfajtára szeretnénk irányítani a figyelmet. A legtöbb tételt felvonultató kóstolóra a Corinthia Budapestben kerül sor 2017. 04. 22. 14 órától, ahol több mint 50 borászat, több mint 100 kékfrankosa és kékfrankos alapú bora (bikavér és rozé) lesz kóstolható. A sétáló kóstoló mellett ingyenes előadásokkal is várják a látogatókat. Emellett számos csatlakozó programra számítanak országszerte.

További információk és jegyvásárlás a: http://kekfrankosaprilis.hu oldalon.

Természetesen a kóstolón a kékfrankos verseny legszebb tételi is kóstolhatóak lesznek. Többek közt Pincészetünk egyik legújabb tagja a Gere Zsolt sorozat Kékfrankosa a Gentleman 2013, mely egyben az ország legszebb kékfrankos a lett.


V. Portugieser Du Monde

2017. április 22-én délután 13-18 óra között a legjobb közép-európai portugieser termelők mutatkozhatnak be a borkedvelőknek. Ezúttal új helyszínen, Palkonya, a Mokos Pincészet Színháztermében, ami a Stílusos Vidéki Éttermiség gasztronómiai fesztiváljához csatlakozik.

A rendezvényen hirdetik ki az idei év legszebb Portugieserét is. A kóstolón mutatkozik be a Gere Zsolt sorozat legújabb tagja is, ami természetesen egy Portugieser.

Jegyvásárlás 3500 forintos elővételi áron (helyszíni ár 4500 forint és mindkét jegy 1000 forint értékben levásárolható aznap a SVÉT helyszíni éttermeinél): www.jegymester.hu és a fontosabb jegyirodákban országszerte.

További infó az esemény facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/401780746843803/


Hú!Svét - Stílusos Vidéki Éttermiség találkozó

Nagy örömmel és szeretettel invitálnak mindenkit ismét Palkonyára, húsvét után egy héttel, április 22-23-án az idén is 2-naposra tervezett Hú!SVÉT+7 szezonnyitó közönségtalálkozónkra. Húsvét után egy héttel STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTEREMEK és CUKRÁSZ MŰHELYEK, udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek készülődnek sok szeretettel, hogy finom borokkal, és ételekkel, házi süteményekkel, programokkal kényeztessék vendégeiket.
A Cifra udvar (6-os helyszín) jóvoltából pincészetünk borai is jelen lesznek a helyszínen.
További információ és részletes program: http://www.svet.hu/

Ajánlataink

„Csodálatos Magyarország!”

Pihenjen nyugodt, vidéki környezetben, ismerje meg a Villányi borvidék rejtett szépségeit, finomságait és élvezze a...

Nyárest váresték

Lehetne ennél szebb helyszínt találni egy borkóstolóhoz?  A Siklósi vár öreg falai közt személyesen Gere...

Budavári Borfesztivál 2019

Borfesztivál a város tetején, avagy kiváló Magyar borok, Budapest egyik legimpozánsabb helyszínén. 4 nap, több mint...

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás