A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Programajánlatok

Július közepén ismét rózsaszínbe öltözik Villány. Jönnek a jobbnál jobb koncertek és jön a 1000 hosszú lépés Villányban, azaz a RoséMaraton.

Gyertek és látogassatok el július 15-16-án a Villányi Rendezvénytérre. Töltsétek velünk a hétvégét, töltsétek velünk a roséfröccsöt.
A futás részleteiről hamarosan jelentkezünk, de addig is szemezgessetek a jobbnál jobb programok közül.

 

 

 

 

 

 

 

A fesztivél programja:

Július 15. (péntek)

19.00 Funktomas
Pécs 2012-es évjáratú funky-zenekara, amely eredetileg a városi zenészek régi motorosaiból alakult - ám azóta már több tagváltáson is átesett, így jelenleg a fiatalabb generáció is képviselteti benne magát. A repertoárban a következő zenekarok, előadók dalait idézik meg: Jamiroquai, Gio Bacio, The Doobie Brothers, Wild Cherry, The Brand New Heavies, Lenny Kravitz, a Black Crowes, Red Hot Chilli Peppers, Electro Deluxe és Stevie Wonder – amíg a közönség minden tagját teljesen át nem járja a funky életérzés.

21.00 Honeybeast
Érzelmes extrémitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás, akár egy szál gitáron is előadható dalok és végsőkig kidolgozott hangszerelés, tábortűz-romantika és nadrágszár-lobogtató basszus, vonósnégyes és kifacsart elektronika, finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben - ez a Honeybeast.

23.00 Intermezzo Latin Club
Lüktető ritmusok, vérpezsdítő dallamok, LATIN FIESTA! A zenekar a latin zene utazó nagykövete. Stílusukban a latin pop, latin rock és ska zenét ötvözik. Koncertjükön lüktető ritmusokon, vérpezsdítő dallamokon keresztül élheti át a közönség azt a bizonyos latinos életérzést.


Július 16. (szombat)

10.00-18.00 Népi játszóház
Vesszőkosaras körhinta, fajátékok, csigafuttatás, lépegetők és gólyalábazás mellett logikai és ügyességi játékok, sőt igazi lovagi torna is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

16:00 RozéMaraton - Bemelegítés    
A futóverseny előtti közös bemelegítés Csuka-Maul Anikóval, az Xfight Team edzőjével, a hangulatfelelősök pedig SolymiConga és DJ Duly.   

16.30 RozéMaraton
1000 hosszúlépés Villányban
A rózsaszín futóverseny során a kb. 2,5 km-es távon fröccs és málnaszörp frissítők várják a résztvevőket, akik zenés, kongás felvezetéssel, igazi karneváli hangulatban futhatják végig a távot.

17.00 Rozé Szépségverseny
A futóversenyen indulók legötletesebb jelmezeinek és kiegészítőinek színpadi zsűrizése.
A nyilvános jelmezmustra 15.30-kor kezdődik.

20.00 ByeAlex és a Slepp
A ByeAlex és a Slepp együttes frontembere Márta Alex hírnevét annak köszönheti, hogy 2013-ban részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes 10. helyezést ért el a "Kedvesem" című dalával, ezzel elnyerte 2013-ban "Az év hazai felfedezettje" díjat. A fiatal tehetség ezt követően együttest alapított "ByeAlex és a Slepp" néven.

22.00 Intim Torna Illegál
Hat éve legálisan cirkuszolnak ezek a tornacipős hipnötizőr királyok, akik egy egész országot tanítottak meg arra, mi mindenért kell lyukat vágni a kádba. Akik örökké őrzik az emlékeket a mennyország kapujában, mert mindenkinek igaza van. Örömzenéjük határozottan rak fészket a köztudatba, jellegzetes hangzásuk, befogadhatóan mély üzeneteik, közvetlen stílusuk hazánk egyik legkedveltebb zenekarává tette őket.

23.30 DJ XX

 

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben