Gere Tamás & Zsolt

Comis gyöngyöző fehérbor

Igazi gyöngyöző ritkaság a villányi borvidékről. Elegáns játékossága, csábító illata a nyár hangulatát idézve hamar kedvünkben jár. Pezsdítő, huncut kis gyöngyöző borunk könnyed stílusa felkavar és magával ragad. Gyerünk légy Te is Komisz!

Bővebben

Comis gyöngyöző rosébor

Itt a nyár! Napsütés, vízpart, barátok és hozzá egy palack jéghideg Comis! Szerintünk ideális kombináció egy kellemes nyári naphoz. Pezsdítő, huncut kis gyöngyöző rosénk könnyed stílusa felkavar és magával ragad.  Gyerünk légy Te is komisz!!!

Bővebben

Hárslevelű Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Arany mosolya valódi kincs a borvidéken. Igazi hercegnő, ki a koronáját próbálgatja, Parfümös, aranyban csillogó kacér tekintete csábításra született.

Bővebben

Chardonnay Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraibol. Egy kiemelkedő évjárat testes, száraz bora új kisfafordós erjesztéssel és érleléssel. Illata összetett, elegáns, pörkölt aromák, gyümölcsösség és krémes vajasság jellemzi.

Bővebben

Kékfrankos Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Elegáns, határozott férfi, ki frakkjában, lassú léptekkel hódítja meg a világot. Markáns külseje egy valódi sármőrt rejt. Engedjük szabadjára és igazi arca elénk tárul.

Bővebben

Pinot Noir Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Egy jellegzetes, igazán egyedi és összetéveszthetetlen bor a pinot-k világából. Az elegancia, a terroir, az évjárat és a borász kézjegye együtt meghatározó élményt nyújtanak.

Bővebben

Merlot Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Az elegancia és a mélységek találkozása egy kitűnő évjárat fűszereivel gazdagítva. Érett alapanyag, hamisíthatatlan fajtajelleg. A legkiválóbb hordók izgalmas házasítása Villány lankáiról egyenesen az Ön poharába.

Bővebben

Cabernet Sauvignon Válogatás

Válogatás sorozat a pincészet legjobb boraiból. Édes lekváros illat vezeti be az intenzív és összetett ízvilágú bort, melynek gerincét a bársonyos tannin adja.

Bővebben

Villányi Franc Válogatás

Válogatás a pincészet legjobb boraiból. Ezen tételünk a borvidék unikális és egyben számunkra legkedvesebb fajtája, „A villányi franc az elegancia és a harmónia megtestesítője.”

Bővebben

Tramini Dűlőválogatás

Az élet szép és hozzá a recept egyszerű: fogj egy piknik kosarat és végy elő egy poharat! Hunyd be a szemed és élvezd virágos rét illatát! Majd hagyd, hogy a villányi víg fehér huncutul ajkadra varázsolja mosolyát.     

Bővebben

Kadarka Dűlőválogatás

Különleges, akár az első találkozás! Elvarázsol, benned él tovább, s akár egy gyönyörű pillanat, örök emlék marad. Fűszeressége magával ragad!

Bővebben

Aureus Cuvée

A pince prestige bora. Kishordós érlelésű cabernet –merlot házasítás melyet csak kiemelkedő évjáratokban állít össze együtt apa és fia. A bor neve utal arra, hogy teremhet arany (aureus) a föld fölött is. a 2009-es évjáratból 10.000 palack készült.

Bővebben

Ajánlataink

„Csodálatos Magyarország!”

Pihenjen nyugodt, vidéki környezetben, ismerje meg a Villányi borvidék rejtett szépségeit, finomságait és élvezze a...

Márton napi Vigadalom 2019

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Budavári Borfesztivál 2019

Borfesztivál a város tetején, avagy kiváló Magyar borok, Budapest egyik legimpozánsabb helyszínén. 4 nap, több mint...

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás