Szőlészeti adatok:
Termőhely: Villányi Borvidék több területe
Tőkék életkora: Területenként és fajtánként változó
Tőketerhelés: Területenként és fajtánként változó
Művelési mód: Területenként és fajtánként változó
Szüret: 2019. október eleje
Borászati adatok:
Feldolgozás: A tételeket külön kezeljük, majd a kész borokat házasítjuk össze.
Érlelés: A borok egy része tartályos, míg másik része hordós érlelést kapott.
Palackozás: 2021. áprilisában palackozva. Készül: 1.000 palack.
Kóstolási jegyzet: Sűrű és komplex. Sötét, mély színt fogad a pohárba. Az érett pirosbogyós gyümölcsök játéka és a hordó izgalmas fűszerei szépen megkomponálva jelennek meg a borban. A szép sav és alkohol egyensúly határozott benyomást kelt, melyet a megfelelő hosszúságú utóíz zár le.
Analitika:
Alkohol: 14,15 %
Sav: 5,9 g/l
Cukor: 1,7 g/l
Ételajánlat: Friss, üde, könnyű ételek mellé ajánljuk. Az igazi bécsi szelet vagy sertéshúsok kiváló kísérője lehet, de baráti beszélgetésekhez is kiváló.
Korábbi évjáratok:
GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu
Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.