A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Hírek

Végre a jó idő is megérkezett, irány a kert, a terasz és már nyílhatnak is az üvegek.

Pincészetünk szortimentjében két könnyed bort szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.  Az egyik, egy örök klasszikus fehérbor az olaszrizling, a másik, a villányi borvidék új közösségi bora a RedY.

Gere Tamás – Olaszrizling 2020

Talán az egyik legrégebb óta készített fehérbor a szortimentben, az igazi jolly-joker, ami minden alkalommal megállja a helyét. Egy forró nyári napon, a medence szélén, esetleg egy koncerten vagy fesztiválon, lazán fröccsben. De ha úgy adódik, akkor beszélgetésekhez a naplementében vagy egy finom étel kísérőjeként is jó választás lehet.

Halvány zöldessárga szín ami a pohárban fogad. Igazi illatbombaként robban a fehérhúsú gyümölcsök kavalkádja. Ízben még határozottabb, még inkább rizlinges. Feszes savgerinc, tartalmas korty, krémes textura kellő összhangban.  Maradnak a gyümölcsök, melyet a korty végén a jellegzetes mandulás kesernye tesz emlékezetessé.  Hamisítatlan rizling  a Villányi borvidékről.

Szerencsére olaszrizlingünket szinte bármely hipermarketben beszerezheted, de ha mégsem találod a polcon akkor irány a webshop, ahol május végéig kedvezményesen megvásárolhatod! Töltsd fel a készleteket most!

>>> Irány a WEBSHOP!!! <<<

 

 

 


RedY 2019 - egy igazán fiatalos bulibor Villányból.

Jó pár éve, hogy a borvidéken élő, dolgozó borászok összefogtak és megálmodták Nektek a RedY-t, Villány könnyed arcát! Céljuk a Portugieser, -vagy ahogy jó néhányatok ismeri az oportó-  újbóli felvirágoztatása. Ahhoz, hogy mindig egy konstans, könnyed, szerethető bor készüljön szükség volt egy jól bevált receptre. Szép lassan kialakult, hogy a Portugieser mellé milyen fajták házasíthatóak. Így került a képbe a kékfrankos, a blauburger, a kadarka és még néhány fajta. Az eredmény magáért beszél. Elkészült egy könnyed, fiatalos, könnyen szerethető vörösbor. Tökéletes választás egy borbár teraszán, vagy épp a tengerparton.

RedY-nk egy jól bevált recept alapján készül, immáron 3 éve, 60% portugieser, 30% kékfrankos és 10% kadarka. Eredmény egy igazán fiatalos és szerethető, könnyű villányi vörösbor. Friss, ropogós, piros bogyós gyümölcsök sokasága, melyet a kadarka enyhén fűszeres jellege tesz izgalmassá. Szép savak és a tartalmas korty már csak hab a tortán.

Ha kíváncsi vagy Te is pincészetünk RedY-jére, akkor most fantasztikus kedvezménnyel rendelheted meg webshopunkban.

>>> Irány a WEBSHOP!!! <<<

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben