A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Hírek

Ismét egy fantasztikus kezdeményezésre került sor a Villányi Borvidéken. A Villány Siklós Borút , a Villányi Marketing Műhely illetve a Dél-Baranyai Határmenti Települések Egyesülete összefogásával megalakult  a Villányi borvidék helyi termékvédjegy. 

A Villány-Siklósi Borút Egyesület sikerrel pályázott 2019-ben a "Villányi borvidék helyi termék védjegy kidolgozására". A védjegyrendszer elsődleges célja a garantáltan magas minőséget képviselő helyi termékek kiemelése a sokaságból és megfelelő marketingkommunikációval, szakmai programmal tudatosan beépíteni azokat a térség turisztikai, gasztronómiai kínálatába.

A helyi termékek piacra jutásának támogatása valósulhat meg jelen fejlesztéssel, de ezen túl egy nagyon komoly motivációs tényező nem csak a már piacra termelők, de azok számára is, akik fontolgatják termékeik forgalmazásának lehetőségét. A védjegy szerepe természetesen a helyben előállításra kerülő tradicionális, minőségi termékek védelme, de emellett egy kiváló marketingkommunikációs eszköz is. Ráirányítja a figyelmet mind a helyi gazdasági szereplők, mind a fogyasztóink, a térségbe látogatók számára, hogy léteznek értékes helyi portékák a kommersz, tömeg termelt áruk mellett. Ezzel a helyi értékek népszerűsítéséhez dinamikusan hozzájárul, ösztönzi a helyi értékesítést és vásárlást.

A védjegy külön logót is kapott. Azok a termelők, akik elnyerik a védjegyhasználat lehetőségét, a termékeken fel kell tüntetni a védjegy matricát az értékesítések során. Ez a védjegy ily módon kiemeli a terméket a piac többi szereplői közül, épp úgy, mint a villányi kikerics az eredetvédett borokat. Az első minősítés alkalmával csak pár termék kapta meg a védjegy használati jogosultságát.

2021. október 26-án a Siklósi Vár lovagtermében ünnepélyes keretek közt kerül sor az oklevelek átadására, ahol pincészetünk is részt vett. Büszkék vagyunk, hogy egyik kedvenc termékünk, a TERMÉSZETES SZŐLŐLEVÜNK is megkapta a Védjegy használatának jogát.
Mind a 0,75 literes palackos kiszerelés, mind a 3 literes bag-in-box-os kiszerelésre a közeljövőben felkerül a kiváló minőséget garantáló matrica.

 

 Kóstold meg új 2021-es szőlőlevünket!

Csak egy pár kattintás >>> ITT <<<

 

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben